top of page

Alquileres

Disposem de diferents tipologies de propietats entre les quals cercar:

Habitatges, Despatxos, Locals Naus i Parkings

Habitatges

Estàs buscant llogar un pis a Barcelona? A la nostra web immobiliària us oferim una àmplia selecció d'habitatges de lloguer als barris més exclusius de la ciutat.

Des dels moderns apartaments al cor de la ciutat fins a les elegants viles als turons propers, comptem amb una gran varietat de propietats per satisfer les teves necessitats. Tots els nostres habitatges són d'alta qualitat i estan seleccionats amb cura per oferir-te el millor de Barcelona.

A més, el nostre equip d'experts immobiliaris està sempre a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que necessiteu, des de trobar l'habitatge perfecte fins a assessorar-vos en qüestions legals i financeres.

Si cerques la casa dels teus somnis a Barcelona, no dubtis en contactar-nos i estarem encantats d'ajudar-te a trobar la propietat perfecta per a tu.

Despatxos

Estàs buscant llogar una oficina a Barcelona? A Neddermann Gestió Immobiliària trobareu solucions d'espai de treball per a tot tipus d'empreses.

Comptem amb una àmplia selecció d'oficines a alguns dels barris més populars de la ciutat.

El nostre equip d'experts està sempre a la vostra disposició per ajudar-vos en tot allò que necessiteu, des de trobar l'oficina perfecta fins a oferir-vos recomanacions sobre els millors serveis i llocs d'interès de la ciutat. Si cerques una oficina a Barcelona, no dubtis en contactar-nos i estarem encantats d'ajudar-te a trobar l'espai de treball perfecte per a la teva empresa.

Locals o Naus

Si estàs buscant llogar un local comercial per establir la teva empresa o una nau industrial a Barcelona per desenvolupar la teva activitat, nosaltres tenim la solució. Comptem amb un ampli catàleg de propietats comercials, a diferents ubicacions i mides, per adaptar-se a les necessitats específiques del teu negoci.

Parquings